Helaas, ook bij ons geen zwemmen

Vanmiddag heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd met betrekking tot het beperken van de uitbraak van het Corona-virus.

In navolging hiervan heeft het NOC*NSF het advies uitgebracht alle clubbijeenkomsten, zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en bijeenkomsten af te gelasten.

Ook Zwemvereniging De Ronde Venen/Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen wil hierin haar verantwoordelijk nemen en het bestuur heeft derhalve besloten alle lessen tot nader order op te schorten. We zullen hierin de richtlijnen van de overheid volgen.

Dit betekent dat er in ieder geval tot 28 april geen zwemlessen gegeven zullen worden. Mocht de overheid de maatregel verlengen, zullen wij dit ook opvolgen. Zodra het volgens de overheid en de sportbonden verantwoord is om de zwemlessen te starten, zullen wij nadere informatie verstrekken.

Voor de afdeling Diploma Zwemmen betekent dit dat het afzwemmen op 21 maart niet door is gegaan. Zodra hiervoor een nieuwe datum bekend is, zal de afdeling Diploma Zwemmen deze datum communiceren.