Weer een gediplomeerd instructeur erbij!

Donderdagavond 24 juni 2021 had Job zijn eindgesprek van de opleiding tot Zwemleider A+. Dit gesprek was de succesvolle afronding van een opleiding die nodig is om zelfstandig en verantwoord zwemlessen te kunnen geven. De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte (dat afgesloten wordt met een aantal tentamens) en een praktijkgedeelte. In de praktijk leer je niet alleen zelf heel goed zwemmen, je geeft ook stagelessen, waarin je jezelf steeds verder verdiept in het lesgeven en alle aspecten die daarbij van belang zijn.

We feliciteren Job van harte met deze prestatie, die hij zo knap naast zijn schoolopleiding heeft weten te volbrengen. Een woord van dank voor de ondersteuning tijdens de opleiding gaat uit naar de opleiders Alice en Tim.

Net als de afdeling Diploma Zwemmen zijn de opleiders blij er weer een gediplomeerd instructeur bij te hebben. Daarom verrasten zij Job na afloop van het gesprek met de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s en een roos. De champagne werd door de trotse ouders verzorgd.