Jeugduitje 17 juni

Afgelopen weekend (17 juni) hebben we een geweldig jeugduitje gehad bij Poldersport in de Kwakel! Met een groep van 30 jonge zwemmers hebben we een middag vol avontuur en actie beleefd. 

Bij Poldersport konden we onze energie kwijt en hebben we ons laten uitdagen door verschillende hindernissen en obstakels. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het oversteken van meerdere sloten, waarbij sommigen zelfs een verfrissende duik namen. Het was een waar spektakel en zowel deelnemers als toeschouwers hebben enorm genoten van de enthousiaste inzet van iedereen. 

Het jeugduitje bij Poldersport heeft niet alleen gezorgd voor plezier en avontuur, maar heeft ook bijgedragen aan het versterken van de teamgeest binnen onze vereniging. Samenwerken, elkaar aanmoedigen en overwinnen van uitdagingen hebben ons dichter bij elkaar gebracht. Dit jeugduitje zal zeker nog lang in onze herinnering blijven hangen. We kijken nu al uit naar de volgende gezamenlijke activiteit waarbij we weer samen kunnen genieten van nieuwe uitdagingen. 

We willen graag onze waardering uitspreken naar het team van Poldersport voor hun professionele begeleiding en de fantastische faciliteiten die ze bieden. Ze hebben gezorgd voor een veilige en leuke omgeving waarin onze jeugdleden zich volledig konden uitleven. 

Bedankt aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan het succes van dit jeugduitje. Samen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt en laten zien dat onze vereniging bruisend is van energie en enthousiasme! 

Met sportieve groeten, 

Namens de Evenementen commissie 

Arjan, Denise en Rachel