Stukken vanuit het bestuur

De afgelopen periode hebben we als bestuur de nodige tijd besteed aan het vaststellen van regelingen, beleidsstukken, handleidingen en dat soort zaken. We noemen dit vanaf nu 'Stukken vanuit het bestuur'. Het idee is om dit verder uit te breiden. Er is een overzicht op www.zdrv.nl gemaakt waarop alle openbare stukken zijn geplaatst en ook wanneer ze in zijn gegaan en wanneer ze gereviseerd moeten worden. Deze stukken zijn beschikbaar voor leden en daarom moet je wel ingelogd zijn om ze te zien. Ook zal je zien dat er stukken bij staan die voor een beperkt aantal leden van toepassing zijn. Er is bewust voor gekozen om ook stukken die niet voor ieder lid van toepassing zijn, wel voor ieder lid beschikbaar te maken.
Onze intentie is om elk stuk elk jaar te reviseren. Dat hoeft niet te betekenen dat er ook echt iets wijzigt, maar er is dan wel naar gekeken of alles nog klopt en/of het wellicht beter kan.
Als een stuk is aangepast, worden leden hiervan niet automatisch op de hoogte gesteld. Echter na inloggen op mijn.zdrv.nl krijg je een lijst met stukken die sinds je vorige login zijn aangepast.